domácí pekárna Sana SBM Basic
Domácí pekárna Sana Smart Bread Maker je jediná na českém trhu, která umožňuje plné nastavení všech programů. Díky tomu můžete snadno a rychle připravit celozrnný kváskový chléb i kvalitní domácí kvásek. Domácí pekárnu Sana doporučují Ota a Petra Reissovi jako nejlepší domácí pekárnu pro kváskové pečení. Výrobce nabízí rozšířený servisní program a zaručuje dostupnost náhradních dílů.
Variabilita
Ačkoli je Sana pekárnou, umí připravit i řadu dalších pokrmů, které s pečivem nemají nic společného. Doma a zdravě si můžete upéct nejen celozrnný chléb z přírodního kvásku, ale také si připravit klasické i probiotické jogurty, kefíry, acidofilní mléka, vyzkoušet sójové sýry Tempeh, Natto či přírodní sladidlo Amasaké. Pochutnáte si na čerstvém sádle i škvarcích, upečete si šťavnaté maso či ryby a díky pasterizaci vyrobíte třeba trvanlivou marmeládu.
Nestárnoucí technologie
Multifunkční pekárna Sana disponuje dvěma paměťovými čipy a softwarem připraveným pro aktualizace. Díky tomu můžete donekonečna nastavovat nové programy a ukládat ty, které využijete nejčastěji. V případě vylepšení programů pak nemusíte kupovat novou pekárnu, ale stačí pozvat technika, který Vám přímo doma provede během několika okamžiků aktualizaci.
Unikátní nerezové provedení
Aby Vám chytrá domácí pekárna Sana vydržela sloužit po dlouhé roky, bylo třeba použít při její výrobě co nejkvalitnější materiály a postupy. Nerez byl ideální volbou pro svou zdravotní nezávadnost, odolnost a nenáročnost na údržbu.
Plně nastavitelné programy
Plně nastavitelné programy umožní pečení chleba přesně podle Vašich představ. Mouka z každé odrůdy obilovin má zcela specifické vlastnosti a vyžaduje odlišné časy pečení i kynutí. Proto Vás nemůže uspokojit žádné množství pevně přednastavených programů. Na první pohled nabízí naše domácí pekárna 7 základních programů, ale s nekonečnou variabilitou. Můžete je tedy libovolně editovat a ukládáním vytvářet další nové programy.
Vaše hodnocení
Domácí pekárna Sana
Videonávod
Nastavení domácí pekárny Sana a příprava k pečení kváskového chlebu.
Specifikace
- Příkon: 815 W
- Nádoba (pro chléb): 0,5 ÷ 1,7 kg
- Hmotnost: 10 kg
- Rozsah teploty: 20 ÷ 230 °C
- Citlivost termostatu: 1 °C
- Počet nastavitelných programů: 7
- Rozměry (v/š/h): 300/400/240 mm
- Záruční doba: 24 měsíců
Příslušenství
- Teflonové hnětače
- Teflonová nádoba
Součástí objednávky domácí pekárny SANA je startovací domácí kvásek!
K domácí pekárně Sana je možné objednat kuchařku s recepty.
Vícefázové kynutí
Vícefázové kynutí umožňuje pohodlnou přípravu kvásku. Ten svou kvalitou několikanásobně převyšuje nejen běžně dostupné kvasnice, ale i kvásky připravované během jednoduchého kynutí. Navíc ušetříte čas i energie, protože díky vícefázovému kynutí není třeba pekárnu předehřívat ani nastavovat odložený start.
Nízkoteplotní pečení
Pečení masa či ryb po delší dobu, při nižších teplotách (běžně do 90°C) má hned několik výhod – ušetříte za energie a omezíte ztrátu hmotnosti masa, které bude rovnoměrně propečené, měkké a udrží spoustu chutné šťávy.
Pasterizace
Pasterizace potravin je další funkcí, kterou umožňuje široký teplotní rozsah pekárny. Poprvé lze plynule a číselně nastavovat teploty v celém rozsahu od 20° do 230°C. Ať už si vyrobíte marmeládu nebo sýr, díky pasterizaci zaručíte dlouhou trvanlivost svých potravin, aniž byste museli sahat po chemických pomocníčcích (tzv. éčkách).